First time blogger:)

 

Hei og velkommen til min aller første blogg. Her vil jeg komme med nyttig informasjon, oppdateringer og utrolige tanker fra mitt liv. Da jeg leste at Voe skulle slutte å blogge ble jeg først veldig berørt. Er så dårlig gjort at folk kritiserer henne, for  hun er bare 15 år, og jeg tror egentlig at de som kritiserer henne bare er sjalu på at hun er så flink.  Men uansett så kom jeg på at jeg burde også burde lage en blogg. Og jeg skal i alle fall ikke slutte å blogge med det første, så det er bare å komme tilbake:)

I bloggen min er det ikke sånn at jeg bare skal fokusere på mote og fashion, design og trening, men en blanding av alt.  Bloggen blir på måte en update på livet mitt og da sier det seg jo selv at det vil komme masse forskjellige saker.

Ta vare på dere selv. Skal forresten på et aldri så lite dansekurs i dag.

 

Én kommentar

alexpumper

04.01.2011 kl.15:27

Så spennende. Jeg gleder meg til å følge bloggen din. :):)

Skriv en ny kommentar

flexy

flexy

18, Herøy i Møre og Romsdal

Jeg er en gutt fra Herøy i Møre og Romsdal. Du lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har bilde av meg, og det gjør jeg også. Det kommer så snart jeg får webkameraet til å fungere. I mellomtiden kan du jo lese bloggen min. Kommer til å blogge om trening, livsstil og alt som skjer i hverdagen min. Legg meg til som venn da :))

Kategorier

Arkiv

hits