Ned i vekt med treningstips

Hei, ALLE sammen :)

Som dere alle kanskje har opplevd så kan det være skikkelig slitsomt å trene. Derfor skal jeg komme med noen treningstips. Et godt tips er å spise godt med mat før trening. Mange tror at det er lettere å løpe på tom mage. Men sannheten er at man bruker ganske mye energi på en treningsøkt, derfor pleier jeg alltid å ta med meg litt mat. For eksempel da jeg var ute og løp i stad, hadde jeg med meg en sjokolade på 100 gram og tre bløtkokte egg.  Jeg hadde også spist middag før jeg dro ut. Jeg pleier å begynne å spise etter cirka fem minutter, og da spiser jeg helt til jeg er hjemme igjen. Det som er så bra med egg, er at det egner seg til nesten all slags trening. Jeg pleier å bruke det til sykling, svømming og zumba.  Dette er noe mange profesjonelle gjør på Birken.

Hvis du prøver å gå ned i vekt burde du spise noe søtt! For eksempel sjokolade og lefser istedenfor bare egg, fordi kroppen forbrenner mye mer når man har spist, og sjokolade veier jo mindre enn fett.  

PS! Hvis du har hund burde du ikke ta med hunden!

Hva pleier dere å spise under joggeturen?

Dagens motto:  "Gresset er alltid grønnest på den siden"

2 kommentarer

Beatrice Mårvatn

10.05.2012 kl.00:32

Kule sko. hvor har du kjøpt dem? kan du ikke blogge mer om mote? :)

flexy

10.05.2012 kl.00:35

Beatrice Mårvatn: Takk for det, Beatrice :) De er faktisk litt gammel, så vil ikke fortelle deg det. Skal legge ut bilde av mine nye sko snart. Kanskje det kommer treningsblogg i morgen. Mote?? Jeg er gutt da, hehe!!!!

Skriv en ny kommentar

flexy

flexy

18, Herøy i Møre og Romsdal

Jeg er en gutt fra Herøy i Møre og Romsdal. Kommer til å blogge om trening, livsstil og alt som skjer i hverdagen min. Legg meg til som venn da! Er det noe du lurer på? Send en e-post til flexyblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits